Några referenser...
Familje-, syskon- och nyföddfotografering
Jörgen är en väldigt kreativ, professionell, trevlig och tålmodig fotograf. Vi har vid två tillfällen anlitat honom för att ta familjebilder och har fått många fina minnen förevigade. Allt känns väldigt avslappnat och han är mycket fin med barnen. Han har en förmåga att fånga ögonblick och uttryck på bild på ett fantastiskt sätt. Vi har även köpt naturmotiv från hans bildarkiv och beställt canvastavlor till hemmet. Rekommenderar honom varmt!!
Maria Fluur, Borgeby

Gränslösa möten
Gränslösa Möten är ett nytänk inom mötesplatser. Gränslösa Möten vill skapa och utveckla mötesplatser för människor med gemensamma värdegrunder men med olika referensramar, erfarenheter, utbildningar, kunskaper och synsätt. Genom olikheterna skapas förutsättningar att utvecklas med samtiden.
Huvudfotograf under Gränslösa Mötens Näringslivsdag i Båstad. En konferens med 300 deltagare och på scen bl a H.K.H. Prinsessan Sofia, Fredrik Reinfeldt, John Hope Bryant (Presidenterna Obamas, Clintons och Bush's rådgivare) och Kattis Ahlström (konferencier). På kvällen dokumenterades välgörenhetsmiddagen på Norrvikens Trädgårdar med artister som bl a Linda Lampenius, Mollie Lindén (Idol), Jessica Folcker och Agneta Sjödin som konfrencier.
"Gränslöst bra bilder från ett Gränslösa Möten arrangemang som fick stor uppmärksamhet!"
Bosse Nilsson, Gränslösa möten
Familjefotografering i Bjärred
Fantastisk fotograf som verkligen gav sig tid och fyllde alla våra önskemål på ett mycket professionellt sätt. Kan varmt rekommendera Jörgen.
Sofia Henriksson, Furulund
Nordic Wellness
Nordic Wellness är en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med över 140 gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma - det är viktigt för oss!
Löpande fotouppdrag av personal, pass och event både inom och utanför gymmet.
Jennie Hafenmyr, Platschef, Nordic Wellness

Oatly AB
Vi vill göra det enkelt för folk att äta och dricka så att de mår bra och samtidigt slipper oroa sig för att de tär på planetens resurser. Med huvudkontor i Malmö och produktions- och utvecklingsanläggning i Landskrona har Oatly södra Sverige som hemmaplan. Oatly-varumärket finns i fler än 20 länder i Europa och Asien.
Fotografering av personal, produktionsmiljö och lokaler. Sålt motiv för fotovägg.
Flera uppdragsgivare, Oatly AB

Barnteaterföreställning
Tack för din fantastiska fotografering från min föreställning i Hembygdsparken! Så himla kul att ha dina bilder att titta tillbaka på. Det e inte lätt att fota en som springer runt som en galen apa på scenen. Jag tackar dig än en gång och om jag behöver hjälp med bilder fler gånger så kontaktar jag dig igen och jag rekommenderar er andra att göra det också!
Hanna Angenius, Ängelholm

Barsebäck Kraft (E.ON)
Fick mitt foto utvalt till omslagsbild i deras berömda kalender som går ut till samtliga hushåll i regionen.
Åsa Carlson, VD, Barsebäck Kraft AB

Konstfotografering
Konstfotograferingen som du hjälpte mig med blev fantastisk bra. Jag är supernöjd. Tack!
Gunilla Jeppsson, Helsingborg

Familjefotografering Järavallen
Fantastiskt fina bilder och en lugn, flexibel och avslappnad fotograf. Barnen hade väldigt roligt och ser fram emot nästa gång.
Lisa Thell, Löddeköpinge
Dream of Sweden
Dream of Sweden's products consists of carefully chosen ingredients and represent the pure and unique nature of Sweden, the Scandinavian country of crisp lakes,  wild forests, green and yellow fields and snowy mountains.
Sålt motiv som Dream of Sweden använder på sina kakburkar runt om i världen.
Andreas Björk, Vice VD, Dream of Sweden AB

Familjefotografering
Jättefina bilder (Bara att se kolla runt själva) och varit väldigt trevligt de gånger han har fotograferat hos oss!!!
Jesper Persson, Borgeby
Till toppen av sidan